FØLG OS PÅ:
En god dag i vinens tegn afsuttes med et prik over i'et. SpiseStuen stå for en lækker 3 retters menu for kun kr. 550,- pr. pers. inkl. vine
Menu:
Forret: Fiske consommé med løg og tortelini, fyldt med brandade af let saltet efterårstorsk
Hovedret: Braisserede svinekæber i rødvins glace, serveret med pommes anna, timian stegte svampe, confiteret æble og jordskok og selleri puré.
Dessert: Creme bruleé med appelsin og hvid chokolade, serveres med kanel parfait is og mandel tuille
Vine: Esbjerg Vinbutik sammensætter vine her til
OBS! Min. 20 deltagere (pga. økonomien) - tilmelding senest d. 25. okt.
Udfyld formular her under og vi bekræfter deltagelse med en retur-mail når vi har opnået de 20 pers som min.
OBS! Senest tilmelding d. 25. oktober
Betaling til SpiseStuen på selve dagen - så bindende tilmelding!
Velkomst og gennemgang af dagens forløb, generelle regler samt pointgivning.
Læs mere
om reglerne her!
Konkurrencen starter. Der er 10 minutter til at diskutere vinen og aflevere holdets gæt på skrift. Efter de 10 minutter skal man have rengjort sit glas, så man er klar til næste vin. 12 vine i alt – 6 inden og 6 efter pausen.
Læs mere
om reglerne her!
De 3 bedste hold kommer i finalen, der består af 3 ”finalevine”. De dyster dermed om at vinde ”VM i Blindsmagning”.
Læs mere
om reglerne her!
SpiseStuen står for en speciel 3-retters menu. Prisen er 450,- pr. person. Dette betales separat og senest lørdag d. 18. oktober (direkte til SpiseStuen).
Læs mere om
efterfesten her!